Reseller worden van de Kerstkaarten Fabriek?

Verkoopt u al jaren kerstkaarten en doet u dat met succes? Door de toevoeging van de grote collectie kerstkaarten van de Kerstkaarten Fabriek wordt uw assortiment nóg interessanter en nóg groter. In de webshop van de Kerstkaarten Fabriek heeft u de keuze uit meer dan 1.000 verschillende kerstkaarten in allerlei verschillende thema’s en soorten. U kunt elke kaart helemaal op maat maken door bijvoorbeeld persoonlijke teksten toe te voegen en/of foto’s en natuurlijk een bedrijfslogo. Er is heel veel mogelijk.

Zit de perfecte kerstkaart er niet bij? Maak ‘m dan eventueel helemaal zelf met behulp van de online editor met veel ontwerpvrijheid! Wilt u de kaarten liever zelf indrukken? Bestel ze dan onopgemaakt en wij leveren ze plano aan u uit.

 

Doe meer met de voordelen van de Kerstkaarten Fabriek

Word reseller van de Kerstkaarten Fabriek en u kunt voor al uw klanten de kerstkaart verzorgen die zij zich kunnen wensen. U kunt de opmaak en bestelling voor uw klanten regelen, maar u kunt uw klant dit ook zelf laten doen door gebruik te maken van de resellersfunctie. Hiermee geeft u uw klant als het ware zelf het stuur in handen om het kerstpakket helemaal af te maken.

Als reseller ontvangt u van ons een korting op de verkoopprijs. U kunt die gebruiken als extra marge, maar uiteraard kunt u die ook gebruiken om uw aanbieding voor uw klanten nóg interessanter te maken. U bestelt snel en eenvoudig op factuur en alle bestellingen op werkdagen voor 18.00 uur gedaan worden ook nog eens binnen 48 uur geleverd.

 

De voordelen van reseller worden van de Kerstkaarten Fabriek:

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om reseller te worden van de Kerstkaarten Fabriek? We maken graag een afspraak met u om u uitgebreid te informeren. Bel met onze salesmanager Sietze van der Wal (06) 4920 7557 voor een afspraak of meer info.