Zakelijk account - Facturen

Zakelijk account

Voor de zakelijke markt hebben we verschillende mogelijkheden om het drukwerk te bestellen.

Account op factuur aanvragen

 

Zakelijk account aanvragen

Zakelijke kerstkaarten

Betaalmogelijkheden

De standaard betaalmogelijkheden zijn: Ideal, creditcard, en Mister Cash. Wanneer je van via één van deze betaalmogelijkheden gebruik maakt, kan je het drukwerk snel op de deurmat verwachten. Er wordt na een order altijd een factuur verstuurd. Vragen over deze factuur of liever óp factuur betalen? Lees verder voor meer informatie.

Factuur van je bestelling

Wanneer je een account aanmaakt op de website, ontvang je na het bestellen van de order automatisch een factuur. De gegevens op deze factuur, zijn de gegevens die je hebt opgegeven bij de betreffende order. Wil je het BTW nummer of andere informatie kwijt op de factuur? Dan kan je deze invullen onder 'referentie'.

Op factuur bestellen

Graag de order op factuur bestellen? Dat is mogelijk! We willen je vragen onderstaand formulier in te vullen, zodat we alle gegevens hebben om een 'op factuur' account voor je aan te maken. Houd voor het verwerken van deze gegevens, maximaal drie werkdagen aan. Zodra je gegevens verwerkt zijn, geven wij je een seintje en kan je de bestelling plaatsen.