Kerstkaarten gigant spekt de kas van lokale sportverenigingen

Kerstkaarten gigant spekt de kas van lokale sportverenigingen

Kerstkaartenfabriek.nl zoekt de samenwerking op met lokale sportverenigingen en stelt een slim platform beschikbaar: ontvang op je kerstkaarten niet alleen 10% korting, maar je spekt tegelijkertijd ook clubkas!

In tijden van corona worden ook de sportclubs hard geraakt. “Met name doordat kantines gesloten worden lopen ze veel inkomsten mis. Dit merkte ik ook bij mijn eigen lokale voetbalvereniging en bij uitstek met kerst wil je er toch voor elkaar zijn. Dat bracht mij op het idee een mechanisme te bedenken waarbij wij wat kunnen gaan betekenen voor deze verenigingen,” aldus Sietze van der Wal van Kerstkaartenfabriek.nl.

De initiatiefnemer legt kort uit hoe dit precies werkt: “Je meldt je (sport)vereniging gemakkelijk aan via een mail en vervolgens ontvang je van ons een unieke een kortingscode die gekoppeld is aan jouw vereniging. Verspreid de code vervolgens onder je leden. Zij ontvangen niet alleen zelf 10% korting op een bestelling, er wordt tevens 10% overgemaakt rechtstreeks naar de clubkas.”

Kan jouw lokale sportvereniging een steuntje in de rug gebruiken? Meld je als vereniging aan via info@kerstkaartenfabriek.nl en vermeld de naam van je vereniging, contactpersoon, telefoonnummer en emailadres en het rekeningnummer waarop wij de bonusuitkering kunnen overmaken. En ontvang tevens meer informatie en ondersteunende middelen om deze actie succesvol uit te rollen.

--------------------

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Bij publicatie van dit persbericht Kerstkaartenfabriek.nl vermelden en linken naar https://www.kerstkaartenfabriek.nl/.
Contact: mariette@kerstkaartenfabriek.nl 
Beelden: wetransfer

Kerstkaartenfabriek is onderdeel van Sparkles BV. welke al jaren marktleider is op het gebied van online kaarten voor verschillende levensmomenten. Denk hierbij aan: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en rouwkaarten. Kerstkaartenfabriek is één van Europa’s grootste online webwinkels voor kerstkaarten en biedt een immens scala aan verschillende soorten (zakelijke) kerstkaarten. Kerstkaartenfabriek staat bekend om haar gebruiksvriendelijke editor, waarmee je jouw kaart zelf gemakkelijk persoonlijk maakt. Een team van professionele designers ontwerpen doorlopend nieuwe kaarten en collecties zodat er voor iedereen een mooie en passende kerstkaart te vinden is.