Doorsnee kerstkaart maakt plaats voor luxe variant

Doorsnee kerstkaart maakt plaats voor luxe variant

Zeg maar gedag tegen de zelfgeknutselde 3D kerstkaart, want in het afgelopen jaar maakt de luxe kerstkaart een sterke opmars. Sinds 2019 is de verkoop van kerstkaarten met (goud)folie namelijk vervijfvoudigd! Dat meldt Sietze van der Wal van kerstkaartenfabriek.nl.

Sinds de coronacrisis weten we de wenskaart vaker te vinden dan ooit tevoren. Dat we elkaar in grote getalen, met kerst een persoonlijke groet gaan sturen is niet meer dan aannemelijk. Maar het lijkt er steeds meer op dat we met een eenvoudige kerstkaart niet meer uit de voeten willen en kunnen.

“Uiteraard draait het om het feit dat er iemand aan je denkt en de moeite neemt jou een kaartje te sturen. Maar je merkt aan alles om je heen dat we in deze periode meer waarde hechten aan kerst”, aldus Sietze “en een bijpassende luxe kerstkaart kan dan uiteraard niet ontbreken.”

Op de vraag wat dan precies zo’n luxe kerstkaart is, antwoordt Sietze van der Wal het volgende: “We zien zowel bij particulieren als bij zakelijke bestellers, een toenemende vraag aan kerstkaarten met foliedruk. En dan met name goudfolie is populair.” Ook speelt kerstkaartenfabriek haarfijn in op de trend dat alles gepersonaliseerd moet zijn. Met de editor op de website voeg je namelijk met een handomdraai je eigen foto, logo of signature toe.

Kerstkaartenfabriek biedt daarnaast nog vele leuke hebbedingetjes om de verzending van jouw kerstkaart super luxe te maken. Denk hierbij aan: luxe enveloppen met gouden inlay of bijpassende sluitstickers. 

De komende weken ligt er dus geen saaie witte enveloppen meer in de brievenbus, maar valt er goud op je deurmat!

 

--------------------

 

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Bij publicatie van dit persbericht Kerstkaartenfabriek.nl vermelden en linken naar https://www.kerstkaartenfabriek.nl/.
Contact: mariette@kerstkaartenfabriek.nl 
Beelden: wetransfer

Kerstkaartenfabriek is onderdeel van Sparkles BV. welke al jaren marktleider is op het gebied van online kaarten voor verschillende levensmomenten. Denk hierbij aan: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en rouwkaarten. Kerstkaartenfabriek is één van Europa’s grootste online webwinkels voor kerstkaarten en biedt een immens scala aan verschillende soorten (zakelijke) kerstkaarten. Kerstkaartenfabriek staat bekend om haar gebruiksvriendelijke editor, waarmee je jouw kaart zelf gemakkelijk persoonlijk maakt. Een team van professionele designers ontwerpen doorlopend nieuwe kaarten en collecties zodat er voor iedereen een mooie en passende kerstkaart te vinden is.